Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nederland met 4 schoonspringers naar WK in Boedapest

Cheer!

Nederland met 4 schoonspringers naar WK in Boedapest

Na het EK in Kiev heeft de KNZB de selectie voor het schoonspringen op het WK in Boedapest bekend gemaakt. De Nederlandse schoonspringploeg neemt met 4 sporters deel aan het WK, dat van 14 t/m 22 juli plaatsvindt.

cheers! 1
Deel dit artikel op social media

Trainer/coach Balazs Ligart: “We hebben een goed EK in Kiev gehad en zijn erg trots op de bronzen medaille van Inge en Daphne op de 3 meter synchroon. Een historische prestatie in de Nederlandse schoonspringgeschiedenis. We hebben laten zien dat we weer jonge springers hebben die de aansluiting vinden met de Europese en wereldtop.”

De volgende springers hebben voldaan aan de kwalificatie-eisen en werden geselecteerd door technisch directeur André Cats in samenspraak met Nancy Roza, programmamanager Schoonspringen:

· Daphne Wils: 1 meter, 3 meter, synchroon 3 meter
· Inge Jansen: 1 meter, 3 meter, synchroon toren, synchroon 3 meter
· Celine van Duijn: toren, synchroon toren, teamevent
· Joey van Etten: 1 meter, 3 meter, teamevent

De ploeg vertrekt vrijdag 7 juli naar Boedapest.

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Inge en Celine aan!