Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zeilster Lobke Berkhout werd vijf keer tot wereldkampioen gekroond. En toen gaf ze het stokje door aan de volgende generatie. Afrodite Zegers eindigde tijdens de Olympische Spelen van Rio de Janeiro op de vierde plaats in de 470-klasse en wilde samen met Anneloes van Veen in Tokio knallen. Tot zij ieder hun eigen pad gingen. Speciaal voor Afrodite maakte Lobke haar comeback. En dat doet veel met Afrodite.