Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

In 2018 besloot Yvette Broch om te stoppen met handballen. Na bijna drie jaar meldde ze zich weer bij het Nederlandse handbalteam. Ze heeft het plezier teruggevonden, traint dagelijks hard en droomt nu zelfs van deelname aan de Olympische Spelen in Tokio.