Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

‘Je moet eerst een finale verliezen om er één te kunnen winnen’. Nee, het is niet Johan Cruijff die deze uitspraak doet, maar handbalster Estavana Polman. In de documentaire Wilskracht blikken we samen met Estavana en de andere handbalsters terug op het gouden WK handbal uit 2019.

Aan de hand van de beelden en verhalen van toen, laten we zien hoe het team na zoveel verloren finales nu de verlossende winst pakte in een finale. Spoiler alert: er was flink wat wilskracht voor nodig.