Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Vrienden voor het leven. Marathonlopers Abdi Nageeye en Bashir Abdi, oftewel Abdi en Abdi, zijn sinds de Olympische Spelen van Tokio een begrip. Het moment dat Nageeye naar het zilver rende en zijn Belgische vriend Abdi opzweepte om voor het brons te gaan, blijft memorabel. Dit is het verhaal achter de olympische prestaties en de unieke vriendschap van deze boezemvrienden.