Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Handballer Luc Steins valt op door zijn lengte: hij is 1,72 meter, niet helemaal het postuur wat je van een handballer verwacht. En tóch speelt hij bij de absolute topclub Paris Saint Germain. In de tijd dat hij nog jeugdspeler was, spraken mensen openlijk hun twijfels uit over zijn lengte. Hierdoor raakte Luc vastbesloten om het tegendeel te bewijzen.