Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Waar halen onze sporters de kracht vandaan in deze rare en moeilijke periode? En wat hebben ze tot nu toe juist geleerd van de hele corona situatie en welke kracht willen ze ons meegeven? Check hier waar bokser Enrico LaCruz zijn motivatie uit haalt.