Max van der Pas portret.jpg

Weekblog TeamNL: Max van der Pas uitgeschakeld op OKT

16 maart 2020
Redactie

Vanwege de vele afgelastingen in verband met het coronavirus is het weekblog tijdelijk gesloten.

Dinsdag 17 maart

Weekblog gesloten.

Maandag 16 maart

Bokser Delano James niet door eerste ronde OKT
Ook Delano James heeft op het Europees olympisch kwalificatietoernooi in Londen zijn eerste bokspartij verloren. Marcel Montana Rumpler was maandagavond te sterk. Het werd 28-29, 27-30, 28-29, 27-30 en 27-30 voor de Oostenrijker.

De Nederlandse hoop is nu bevestigd op Enrico Lacruz, die bij een hervatting van het Europees OKT aan één zege genoeg heeft om zich te kwalificeren voor Tokyo 2020 en Nouchka Fontijn, die dinsdag voor de eerste maal in actie zou komen. Vanwege het coronavirus zijn alle wedstrijden tot nader order uitgesteld.

Wereldbeker turnen Birmingham afgelast
De wereldbeker turnen in het Britse Birmingham is vanwege het coronavirus afgelast. De wedstrijd zou volgende week zaterdag, 28 maart, plaatsvinden. Namens Nederland zou Vera van Pol in actie komen bij deze meerkamp World Cup. Eerder werd ook de wereldbeker meerkamp in Stuttgart (21 en 22 maart) afgelast. Daar zou Tisha Volleman aan meedoen. 

Max van der Pas uitgeschakeld op OKT

Bokser Max van der Pas (75 kg) is er niet in geslaagd de laatste acht te bereiken van het Europees olympisch kwalificatietoernooi boksen in Londen. Max verloor met een score van 4-1 (27-30, 29-28, 30-27, 30-27 en 30-27) van de Ier Michael Nevin.

Vanavond worden de laatste wedstrijden gebokst op het Europees OKT in Londen. De wedstrijden voor de komende dagen worden tot een later tijdstip uitgesteld.

Ontsteken Olympische vlam.jpg

Veel wedstrijden werden afgelast vanwege het coronavirus. De ceremonie rond de ontsteking van de olympische vlam in Olympia werd ook sober gehouden.

Gerelateerde sporters