Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ze is de eerste Nederlandse judoka die twee jaar op rij tot wereldkampioen wordt gekroond bij de junioren. In haar eerste jaar bij de senioren verrast Joanne van Lieshout iedereen en vooral zichzelf door bij haar WK-debuut brons te veroveren. Haar droom? Alle mogelijke titels winnen. Maak kennis met het judotalent van dit moment.