Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Als worstelaars naar de Olympische Spelen. Dat is de droom én het grote doel van worstelbroers Marcel en Tyrone Sterkenburg. Ontdek in deze video de bijzondere band van deze tweeling en hoe de hele familie een rol speelt in de nu al behaalde successen.