Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Worstelbroers Marcel en Tyrone Sterkenburg zetten worstelen weer op de kaart! Na succes bij de junioren strijden ze nu tegen de internationale top bij de senioren. De tweeling traint iedere dag heel hard met één doel: plaatsen voor de Olympische Spelen. En de oefeningen die ze dagelijks doen liegen er niet om.