Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Snowboarder Glenn de Blois wil één van de veertig snowboarders zijn die tijdens de Winterspelen in actie komt bij het onderdeel snowboardcross. Om de beste te worden, geeft hij het liefst iedere dag meer dan 100% inzet. Het doel? Dan ontdek je in onderstaande video. Maak kennis met Glenn!