Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Vanaf jongs af zoekt snowboarder Glenn de Blois steeds nieuwe uitdagingen om beter te worden. Hij legt een bijzonder pad af en komt terecht in veel verschillende (buitenlandse) teams. Waarom zit hij nu bij het Zwitserse nationale team en hoe helpen ze elkaar op weg naar de top?