Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Waar een bezoekje aan de Paralympische Spelen in Londen niet goed voor is geweest! Rolstoeltennisser Niels Vink vertelt over zijn weg naar goud. Ook volgen we badmintonster Megan Hollander. Deze sport staat voor het eerst op het paralympische programma!