Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Paratriatleet en handbiker Jetze Plat excelleert in twee sporten en is constant met één ding bezig: hoe kan ik mijzelf nóg verder verbeteren? Het antwoord op die vraag is simpel, maar niet makkelijk: keihard werken. En daarin onderscheidt Jetze zich. Hij heeft altijd de wil om te werken. Corona of geen corona. Altijd.