Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Gewichtheffer Enzo Kuworge is 18 jaar en heeft al alle Nederlandse records op zijn naam staan! Hij excelleert in wedstrijden waar hij altijd PR's neerzet doordat hij zijn lifts al tientallen keren heeft gevisualiseerd. "Je moet sterk zijn om op dit niveau te tillen maar het gaat vooral om techniek en mentale kracht."