Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Wereldkampioen Menno van Gorp is de beste breakdancer in de wereld door zijn unieke stijl en signature-moves. Ondanks sommige mankementen in zijn lichaam is hij zó creatief dat hij continu zichzelf en de wereld blijft verbazen met zijn unieke bewegingen!