Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Even terug in de tijd! 🕒 In 2019 maakten we kennis met volleybalster Nicole Koolhaas en haar zus Kristel, omdat ze bij iedere wedstrijd het volkslied in gebarentaal uitbeelden. Nu is het tijd om zelf thuis, tijdens Koningsdag, aan de slag te gaan 🙌 Leer het Wilhelmus in gebarentaal!