Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ons 2019 | De impact van het verhaal van Nicole Koolhaas

Ons 2019 | De impact van het verhaal van Nicole Koolhaas

Ons2019 Video

Cheer!

Volleybalster Nicole Koolhaas doet voor haar dove zus het Wilhelmus in gebarentaal. De video die TeamNL hierover maakte ging viral. Samen met haar zus blikt Nicole erop terug. Kijk in het menu rechts voor de originele video.

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Nicole aan!