Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hoe blijf je fit, nu alle sportaccommodaties in Nederland zijn gesloten? Onze sporters geven vanaf vandaag de aan huis gekluisterde Nederlander tips, om ondanks de beperkende omstandigheden toch te blijven bewegen. De video’s zijn te vinden op www.teamnl.org/fitmetteamnl.  

Het coronavirus heeft het dagelijks leven in Nederland op z’n kop gezet. Sportwedstrijden zijn afgelast, trainingen gecanceld en oefenruimtes afgesloten. Om fit te blijven moeten onze sporters  en de rest van Nederland vindingrijk en oplossingsgericht zijn. Velen trainen in en om huis. De huiskamer is de nieuwe sportschool geworden. De plek om toch de broodnodige oefeningen te doen. 

Wij willen Nederland inspireren, ook in deze onwerkelijke periode. In een serie video’s op ons platform Fit met TeamNL laten onze sporters, als experts op hun vakgebied, zien hoe je met beperkte ruimtes en mogelijkheden toch aan je dagelijkse beweging kan komen. Zo proberen we eraan bij te dragen dat we samen zo fit en sterk mogelijk blijven.  

Er doen sporters mee uit de meest uiteenlopende takken van sport. Er wordt gestart met:

- H
ockeyer Jorrit Croon
- Gewichthefster Sanne Bijleveld
- S
horttrackster Lara van Ruijven
- Para-atleet Take Zonneveld
- B
aanwielrenster Kyra Lamberink 

Het streven is om al onze sporten aan bod te laten komen. De video’s worden behalve op onze kanalen, ook gepubliceerd via de bonden en de sporters zelf.