Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bronzen medaille voor Tornike Tsjkadoea op grand slam Jekaterinenburg

Cheer!

Bronzen medaille voor Tornike Tsjkadoea op grand slam Jekaterinenburg

Op de eerste dag van de Grand Slam in Jekaterinenburg heeft Tornike Tsjkadoea (-60 kg) een bronzen medaille gewonnen. In de strijd om het brons was hij in de golden score op waza-ari te sterk voor Lukhumi Chkhvimiani (GEO). Tsjkadoea begon zijn wedstrijddag met een overwinning op Cedric Revol uit Frankrijk. In de tweede ronde was hij ook op waza-ari te sterk voor David Pulkrabek (CZE). Vervolgens won Tsjkadoea de kwartfinale op straffen van de Rus Albert Oguzov. In de halve finale verloor hij op straffen van Yuma Oshima (JPN).

cheers! 12
Deel dit artikel op social media

Bij de dames tot 57 kilogram kwamen Sanne Verhagen en Margriet Bergstra in actie. De eerste wedstrijd won Verhagen op straffen van de Poolse Arleta Podolak. In de tweede ronde verloor Verhagen, na een golden score van ruim vier minuten, op straffen van Christa Deguchi (CAN). Bergstra begon haar wedstrijddag met een overwinning in de golden score op Priscilla Gneto uit Frankrijk. De Japanse Haruka Funakubo was in de tweede ronde te sterk en schakelde Bergstra met een ippon uit.

In de klasse tot 48 kilogram kwam Amber Gersjes in actie. Zij moest in de eerste ronde haar meerdere erkennen in Tamami Yamazaki uit Japan.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Tornike, Sanne, Margriet en Amber aan!