Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Suzanne Schulting wil geen eendagsvlieg zijn
Cheer!

Suzanne Schulting wil geen eendagsvlieg zijn

DORDRECHT - Na haar gouden medaille in PyeongChang veranderde het leven van Suzanne Schulting. Het geeft haar rust, maar tegelijkertijd ook extra druk om te laten zien dat ze geen eendagsvlieg is. Vandaag hoopt ze dat te laten zien tijdens het EK Shorttrack in Dordrecht.

cheers! 9
Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Suzanne aan!