Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De opvallende helmdesigns van Itzhak de Laat

De opvallende helmdesigns van Itzhak de Laat

Video

Cheer!

DORDRECHT - Shorttracker Itzhak de Laat komt dit weekend in actie op het EK in Dordrecht. Naast zijn schaatstalent valt hij op door zijn unieke helmdesign. Hij airbrusht deze, net als die van zijn teamgenoten, helemaal zelf.

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Itzhak aan!