Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Opnieuw remise Boomstra bij finale WK dammen

Opnieuw remise Boomstra bij finale WK dammen

Cheer!

Roel Boomsta en Alexander Schwarzman (Rusland) wisten in de 8e wedstrijd van het WK dammen niet van elkaar te winnen. Na 53 zetten besloten ze maar dat ze er een remise van maakten. De wedstrijd werd gespeeld in Groningen.

Schwarzman had al eerder in de partij op remise kunnen afstevenen, maar liet dit aan zich voorbij gaan. Hij ondernam toch nog een winstpoging, maar dat lukte uiteindelijk niet.

Assen
Boomstra moet nog 2 partijen winnen om de wereldtitel van Schwarzman over te nemen. Hij heeft daartoe nog de kans in de overige 4 partijen. Vanaf woensdag wordt er in Assen gespeeld.

Het Drents museum vormt de locatie voor de eerste drie partijen in Assen. De laatste wedstrijd wordt gespeeld bij de regionale omroep RTV Drenthe. Als het nodig is, is op 13 januari bij RTV Drenthe een barrage.

Dit bericht verscheen eerder op Sportnieuws.nl

Deel dit artikel op social media:

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Roel aan!