Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Steve Wijler over de precisie van het handboogschieten

Steve Wijler over de precisie van het handboogschieten

Cheer!

ARNHEM - Steve Wijler begint woensdag aan de eliminatiefase van het EK handboogschieten in het Poolse Legnica. De Brabantse recurve-schutter heeft niet eens echt goede ogen en schiet vooral op gevoel. Hoe hij dat doet legt hij uit in deze video.

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Steve aan!