Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hoe komt Pieter Braun soepel door de meerkamp?

Hoe komt Pieter Braun soepel door de meerkamp?

Video

Cheer!

BERLIJN - Alleskunner Pieter Braun komt volgende week op de EK Atletiek in Berlijn uit op de tienkamp. Benieuwd hoe hij zich gedurende de wedstrijd continu scherp houdt? Check de video voor zijn verhaal.

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Pieter aan!