Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Geen nieuwe stunt voor Haase in Rosmalen na verlies tegen Tomic

Video

Cheer!

Geen nieuwe stunt voor Haase in Rosmalen na verlies tegen Tomic

ROSMALEN - Het is Robin Haase helaas niet gelukt om de kwartfinale te bereiken op het Libéma Open. De 31-jarige Nederlander, die in Rosmalen als 6e was geplaatst, werd in de 2e ronde naar huis gestuurd door de Australiër Bernard Tomic: 3-6 5-7.

cheers! 2
Deel dit artikel op social media

Haase had na 3 jaar weer de 2e ronde bereikt op het Nederlandse grastoernooi. De nummer 44 van de wereldranglijst rekende in de 1 ronde in 3 sets af met Ivo Karlovic. Dat was knap: Karlovic was vorig jaar nog finalist in Rosmalen.

Gebroken
Tegen Tomic werd Haase 1 breakpoint in de 1e set fataal. Ook in de 2e set kwam de 25-jarige Australiër op een break voorsprong, maar Haase trok de stand gelijk naar 4-4. Op 5-5 leverde hij zijn opslagbeurt prompt weer in, waarna Tomic de partij uitserveerde. Hier vanuit een andere hoek!

Dit bericht verscheen eerder op Sportnieuws.nl

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robin aan!