Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Paralympic TeamNL PyeongChang in de startblokken
Cheer!

Paralympic TeamNL PyeongChang in de startblokken

PYEONGCHANG - Terwijl de Olympiërs van TeamNL nog strijden om de medailles in PyeongChang, staat ook Paralympic TeamNL al te trappelen. Na even rust tussen beide Spelen worden van 9 tot en met 18 maart de twaalfde Paralympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse PyeongChang gehouden. Op het programma staan zes sporten: alpineskiën, biatlon, langlaufen, rolstoelcurling, sledge hockey en snowboarden.

cheers! 23
Deel dit artikel op social media
Paralympic TeamNL staat in PyeongChang onder leiding van chef de mission Esther Vergeer en komt in actie bij het para-alpineskiën en para-snowboarden. De volgende negen sporters vormen TeamNL:
 
Snowboarden:  
-Renske van Beek
-Lisa Bunschoten
-Bibian Mentel
-Chris Vos
 
Alpineskiën:
-Linda van Impelen
-Anna Jochemsen
-Jeroen Kampschreur
-Niels de Langen
-Jeffrey Stuut
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jeffrey, Linda, Anna, Niels, Jeroen, Cheryl, Michelle en Niek aan!