Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Shorttrackers zegevieren op aflossing

Cheer!

Shorttrackers zegevieren op aflossing

De Nederlandse shorttrackers hebben op het EK in Dresden goud gepakt op de aflossing.

cheers! 13
Deel dit artikel op social media

Sjinkie Knegt, die individueel al een geweldige indruk had gemaakt, speelde een belangrijke rol in de totstandkoming van de overwinning. Daan Breeuwsma, Itzhak de Laat en Dennis Visser waren de andere drie shorttrackers voor Nederland. Rusland werd tweede, Hongarije derde.

De Russische vrouwen pakten eveneens goud. Zij bleven Hongarije en Frankrijk voor.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Daan, Itzhak, Dennis en Sjinkie aan!