Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Sterke Van Dam aan de leiding in Dubai

Cheer!

Sterke Van Dam aan de leiding in Dubai

DUBAI - Golfster Anne van Dam heeft zich aan de kop van de ranglijst genesteld in de Dubai Ladies Classic. 

cheers! 2
Deel dit artikel op social media

De 22-jarige Arnhemse liep donderdag een uitstekende ronde van slechts 65 slagen, zeven onder par. Na een eerste ronde van 69 slagen staat Van Dam nu op 134 slagen, tien onder par. Daarmee steeg ze van de zevende naar de voorlopige eerste plaats met drie slagen voorsprong op de Engelse Georgia Hall.

Van Dam had aanvankelijk geen zin naar Dubai te gaan, voor het slottoernooi van de Europese vrouwentour LET, omdat ze nog niet topfit is. Vorige week liep ze nog een ticket voor de Amerikaanse tour LPGA mis. Tot op heden speelt ze die teleurstelling uitstekend weg. Donderdag sloeg ze zeven birdies en liep ze de beste ronde van het toernooi tot nu toe.

Veel golfsters moeten nog hun ronde lopen maar de meeste toppers hebben al een score neergezet waardoor de kans groot is dat Van Dam vrijdag als lijstaanvoerster aan de derde ronde begint.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!