Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Vleuten blijft leiden in Ladies Tour

Van Vleuten blijft leiden in Ladies Tour

Cheer!

De Duitse wielrenster Lisa Brennauer heeft de vierde etappe in de Boels Rental Ladies Tour gewonnen. Na een rit over 121,4 kilometer tussen Gennep en Weert was ze de snelste in de eindsprint. De Australische Chloe Hosking eindigde met miniem verschil als tweede, gevolgd door Roxane Fournier uit Frankrijk.

Deel dit artikel op social media

Beste Nederlandse was Kirsten Wild op de vierde plek. Annemiek van Vleuten kwam als negende binnen en behield de leiderstrui. De renster van Orica-Scott heeft de koppositie in het algemeen klassement vanaf de eerste dag in handen. Haar voorsprong op landgenote Ellen van Dijk, die tweede staat in de rangschikking, bedraagt 9 seconden.

Het peloton rijdt zaterdag van Stramproy naar Vaals voor een rit van ruim 140 kilometer. Een dag later staat de zesde en laatste etappe over 157 kilometer op het programma, met start en finish in Sittard. Op beide dagen dienen de wielrensters de nodige heuvels in Limburg te bedwingen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kirsten en Annemiek aan!