Haase over Davis Cup: 'We staan er beter voor'

Cheer!

Haase over Davis Cup: 'We staan er beter voor'

DEN HAAG - De Nederlandse tennissers hebben er vertrouwen in dat ze komend weekeinde na drie jaar afwezigheid terugkeren in de wereldgroep van de Daviscup. ,,We staan er beter voor dan tegen Bosnië'', zei kopman Robin Haase dinsdag in de in juni geopende Sportcampus Zuiderpark in Den Haag, waar Tsjechië vanaf vrijdag de tegenstander is.

cheers! 2
Deel dit artikel op social media

Haase doelde op de ontmoeting in april in Zenica, waar hij Oranje met twee zeges in het enkelspel langs Bosnië leidde en de wedstrijd in de play-offs tegen Tsjechië afdwong.

,,Toen voelde ik echt druk'', aldus de dertigjarige Hagenaar, die net is teruggekeerd uit New York waar hij op de US Open in de eerste ronde werd uitgeschakeld en samen met Matwé Middelkoop in het dubbelspel in de kwartfinales strandde. ,,Inmiddels is Tallon Griekspoor een ervaring rijker en speelt hij ook challengertoernooien en niet alleen futures. Ook Thiemo staat er goed op.''

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robin aan!