Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Sinnema en Stubbe in drie sets onderuit op EK

Sinnema en Stubbe in drie sets onderuit op EK

Cheer!

JURMULA - Jolien Sinnema en Joy Stubbe zijn het EK beachvolleybal begonnen met een nederlaag. De Noorsen Victoria Faye Kjølberg en Ane Guro Tvelt Hjortland waren in drie sets net te sterk voor het hoogstgeplaatste Nederlandse koppel: 10-21 21-17 18-16. Sinnema en Stubbe zijn de nummers 14 op de plaatsingslijst.

Deel dit artikel op social media

Madelein Meppelink en Sophie van Gestel, één plaats lager gerangschikt, wonnen hun partij wel. Ze waren in het Letse Jurmala te sterk voor de Finsen Nette Tuominen en Riikka Lehtonen: 21-17 21-12.

Het derde Nederlandse duo, Annemieke Driessen en Ilke Meertens verloor de eerste groepswedstrijd. Het als eerste geplaatste Duitse koppel Chantal Laboureur/Julia Sude pakte de winst in 25 minuten: 21-13 21-7.

Voor de vrouwen gaat het EK donderdag verder. Bij de mannen komen Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen woensdag nog een keer in actie. Ze wonnen in hun eerste partij van de Letten Aleksandrs Solovejs en Toms Smedins.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jolien en Joy aan!