Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Wüst na Spelen sowieso nog twee jaar door

Cheer!

Wüst na Spelen sowieso nog twee jaar door

Ireen Wust (31) spreekt als de kopvrouw van JustLease.nl in de aanloop naar haar laatste olympische winter van een goede zomer. De route naar Pyeongchang verloopt vooralsnog zorgenvrij. Over de periode na de Spelen wenst ze nog niet te lang stil te staan. Wel heeft ze voor zichzelf de beslissing genomen dat ze na haar vierde olympische avontuur in ieder geval nog twee jaar doorgaat.

cheers! 6
Deel dit artikel op social media

„Na mijn laatste WK allround staat de teller op zes wereldtitels. Het zou fantastisch zijn om Gunda Niemann in te kunnen halen. Zij staat op acht, dus dan moet ik er zeker nog drie rijden.”

„Bovendien wil ik sowieso niet dat komend olympisch jaar mijn laatste seizoen zou zijn. Dat heb ik eerder wel geleerd uit mijn TVM-tijd, van Erben Wennemars, Renate Groenewold en Carl Verheijen. Bij hen had ik het idee dat ze aan een afscheidstournee bezig waren. Alles wat ze deden, was hun laatste keer. Ik vond zoiets niet passen in een olympisch traject. Ik wil dat in ieder geval anders aanpakken."

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Ireen aan!