Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten derde na eerste dag BMW International Open

Luiten derde na eerste dag BMW International Open

Cheer!

Joost Luiten is donderdag goed begonnen aan de BMW International Open in München, meetellend voor de Europese Tour. De Nederlander ging rond in 66 slagen en bleef zes onder par.

Deel dit artikel op social media

Met die score in de eerste ronde deelt de 31-jarige Luiten de derde positie met de Spanjaard Sergio Garcia en Thorbjörn Olesen uit Denemarken.

Het drietal heeft een achterstand van twee slagen op de Australische leider Wade Ormsby. De Belg Thomas Detry staat voorlopig tweede met 65 slagen.

"Ik heb erg goed gespeeld'', keek Luiten donderdagavond tevreden terug op zijn eerste dag in München. "Door acht birdies en twee bogeys sta ik in de top van het klassement. Vooral op de tweede negen holes begon het goed te lopen. Ik heb hier altijd goed gespeeld en heb het altijd een fijne en leuke baan gevonden." 

"Als er bij deze hitte geen wind staat zoals vandaag, is het warm en benauwd. Maar dat heb ik liever dan kou en regen. Je moet gewoon zorgen dat je goed drinkt en eet. Ik laat me er in ieder geval niet gek door maken."

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!