Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hockeyers winnen ook tweede groepswedstrijd in World League

Hockeyers winnen ook tweede groepswedstrijd in World League

Cheer!

De Nederlandse hockeyers hebben zaterdag tijdens de halvefinaleronde van de World League in Londen ook de tweede groepswedstrijd gewonnen. Oranje versloeg Schotland met 3-0.

Deel dit artikel op social media

De Nederlandse treffers tegen de nummer 23 van de wereldranglijst kwamen op naam van Robbert Kemperman, Mink van der Weerden en Valentin Verga.

De ploeg van bondscoach Max Caldas was het toernooi in Engeland donderdag begonnen met een ruime zege op Pakistan (4-0). Oranje speelt maandag tegen Canada en dinsdag tegen India. Daarna volgen de kwartfinales.

De teams die de halve finales van het toernooi in Londen halen, plaatsen zich voor de finaleronde van de HWL aan het einde van dit jaar in India. Tevens krijgen die landen een ticket voor het WK van volgend jaar, eveneens in India.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Floris, Valentin, Robbert, Sander, Pirmin, Mink, Bob, Thijs, Mirco, Billy, Glenn, Thierry, Tristan, Sander, Bjorn, Jorrit, Jonas, Max en Sam aan!