Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Golfer Luiten mist cut ondanks betere tweede dag in Malmö

Golfer Luiten mist cut ondanks betere tweede dag in Malmö

Cheer!

MALMÖ - Voor golfer Joost Luiten zit de Nordea Masters in Zweden er al na twee ronden op. De 31-jarige Rotterdammer verbeterde zich vrijdag weliswaar flink, maar het was niet genoeg om de cut te halen.

Deel dit artikel op social media

Met een totaal van 150 slagen werd Luiten uitgeschakeld. Donderdag was hij het toernooi in Malmö nog uiterst beroerd begonnen. Dankzij drie bogeys op de laatste vier holes eindigde hij toen op 77 slagen, vier boven het baangemiddelde.

Vrijdag ging het iets beter. Luiten produceerde twee birdies op de eerste negen holes, maar die verloor hij weer door een dubbele bogey op de twaalfde hole. De Nederlander eindigde precies op par (73).

Hoewel nog heel wat golfers bezig zijn aan hun tweede omloop, weet Luiten al dat hij naar huis kan. Jamie Donaldson uit Wales leidt na twee stabiele rondes van 69 voorlopig met 138 slagen.

Luiten kwam vorige week in actie op het BMW PGA Championship in Engeland. Toen eindigde hij op de 24e plaats.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!