Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Flier/Van Iersel uitgeschakeld in Den Haag

Flier/Van Iersel uitgeschakeld in Den Haag

Cheer!

De Nederlandse beachvolleybalsters Manon Flier en Marleen van Iersel zijn vrijdag niet verder gekomen dan de tussenronde in het World Tourtoernooi in Den Haag. Ze verloren van het Braziliaanse vrouwenduo Agatha Bednarczuk/Eduarda Santos Lisboa: 16-21 13-21.

Deel dit artikel op social media

De drie Nederlandse vrouwenteams in het Haagse Zuiderpark haalden allemaal de tussenronde. De nummers één van elke poule hoefde die niet te spelen. De nummer vier was uitgeschakeld na de groepsfase. De winnaars van de tussenronde kwalificeren zich voor de achtste finales.

Bij de laatste zestien teams zit hoe dan ook een Nederlands vrouwenteam. Vrijdag wordt nog de tussenrondewedstrijd gespeeld tussen Madelein Meppelink/Sanne Keizer en Jolien Sinnema/Joy Stubbe.

Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen hebben vrijdag de achtste finales bereikt in Den Haag. Het als eerste geplaatste duo won zijn tweede wedstrijd in drie sets van Jefferson Santos Pereira/Cherif Younousse uit Qatar: 21-14 18-21 15-7.

Brouwer/Meeuwsen is met twee gewonnen wedstrijden eerste in de poule geworden en hoeft daarom de tussenronde in het Haagse Zuiderpark niet te spelen.

Christiaan Varenhorst en Maarten van Garderen zijn klaar in Den Haag. Het Nederlandse duo moest winnen van de Australiërs Chris McHugh en Damien Schumann maar deed dat niet: 18-21 21-18 6-15. Eerder verloren zij van het Braziliaanse tweetal Álvaro Morais Filho/Saymon Barbosa Santos.

Ruben Penninga en Mees Blom hadden dezelfde opdracht na de eerste nederlaag in de groep, donderdag, tegen het Letse duo Aleksandrs Samoilovs/Janis Smedins. De Oostenrijkers Thomas Kunert en Christoph Dressler waren echter te sterk (17-21 14-21).

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marleen, Christiaan, Manon, Maarten, Robert, Sophie, Ruben, Alexander, Mees, Jolien, Joy en Madelein aan!