Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Sven Kramer sluit na operatie snel weer aan

Sven Kramer sluit na operatie snel weer aan

Cheer!

HEERENVEEN - Een flinke tegenvaller voor Sven Kramer in aanloop naar de Olympische Spelen in Zuid-Korea, begin volgend jaar. De drievoudig olympisch schaatskampioen kwam afgelopen zaterdag tijdens een wielerkoers in Drenthe hard ten val en brak daarbij zijn linkersleutelbeen.

Deel dit artikel op social media

Kramer, die al jaren deelneemt aan wielerwedstrijden als onderdeel van zijn zomertrainingen, is de avond na de race meteen geopereerd in Amersfoort. Zijn ploeg Team Lotto-Jumbo vertrekt op 10 mei naar Collalbo voor een trainingskamp. Dan zal de 31-jarige Fries weer aansluiten bij de formatie.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sven aan!