Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Norbruis zet zegereeks wereldbeker voort in Oostende

Norbruis zet zegereeks wereldbeker voort in Oostende

Cheer!

OOSTENDE – Wielrenster Alyda Norbruis is de tweede UCI Para-Cycling World Cup begonnen waar ze vorig weekend ophield: met een overwinning. In het Belgische Oostende was de Paralympisch kampioene (C2-handicapklasse) donderdag over vijftien kilometer te sterk voor al haar concurrenten. Het zilver ging, net als een week geleden in Italië, naar de Amerikaanse Allison Jones.

Deel dit artikel op social media

Naast het goud voor Norbruis was er ook succes voor handbikester Carmen Koedood. Zij won de tijdrit in de H2-klasse. Arnoud Nijhuis (C1), André Wijnhoud (C2) en Lisette de Heide (T2) noteerden op de eerste dag van de World Cup in België alle drie een zesde plaats.

De wedstrijden gaan vrijdag verder met de tijdritten in de andere handicapklassen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Alyda, Carmen en Arnoud aan!