Norbruis zet zegereeks wereldbeker voort in Oostende

Cheer!

Norbruis zet zegereeks wereldbeker voort in Oostende

OOSTENDE – Wielrenster Alyda Norbruis is de tweede UCI Para-Cycling World Cup begonnen waar ze vorig weekend ophield: met een overwinning. In het Belgische Oostende was de Paralympisch kampioene (C2-handicapklasse) donderdag over vijftien kilometer te sterk voor al haar concurrenten. Het zilver ging, net als een week geleden in Italië, naar de Amerikaanse Allison Jones.

cheers! 5
Deel dit artikel op social media

Naast het goud voor Norbruis was er ook succes voor handbikester Carmen Koedood. Zij won de tijdrit in de H2-klasse. Arnoud Nijhuis (C1), André Wijnhoud (C2) en Lisette de Heide (T2) noteerden op de eerste dag van de World Cup in België alle drie een zesde plaats.

De wedstrijden gaan vrijdag verder met de tijdritten in de andere handicapklassen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Alyda, Carmen en Arnoud aan!