Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Judoka Van 't Westende mist podium in Rusland

Judoka Van 't Westende mist podium in Rusland

Cheer!

Sam van 't Westende heeft geen medaille overgehouden aan de Grand Slam in Jekaterinenburg. De Nederlandse judoka behaalde in de klasse tot 73 kilogram de halve finale, waarin hij verloor van de Braziliaan Marcelo Contini. Ook in de strijd om het brons kwam Van 't Westende te kort. Pierre Duprat uit Frankrijk was met ippon te sterk.

Deel dit artikel op social media

Van de Nederlandse deelnemers die zaterdag in actie kwamen, wist alleen Van 't Westende tot de halve eindstrijd door te dringen. Margriet Bergstra (klasse tot 57 kilogram) en Sanne Vermeer (klasse tot 63 kilogram) gingen in respectievelijk de tweede en eerste ronde onderuit.

Zondag komen Europees kampioene Sanne van Dijke, Natascha Ausma, Karen Stevenson, Tessie Savelkouls, Frank de Wit en Noël van 't End nog in actie.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sam, Margriet en Sanne aan!