Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Drie Nederlandse boksers in halve finales Felix Stamm-toernooi

Drie Nederlandse boksers in halve finales Felix Stamm-toernooi

Cheer!

WARSCHAU - Drie Nederlandse boksers staan vrijdag in de halve finales van het Felix Stamm-toernooi in het Poolse Warschau.

Deel dit artikel op social media

Max van der Pas won met 5-0 van Oliver Flodin uit Zweden en bokst tegen de Wit-Russische Viktor Murashkin. Peter Mullenberg won met 5-0 van Mamadou Diabara (uit Frankrijk) en bokst tegen de Kazach Nurmangabet Bek. Roy Korving won ook met 5-0, van Mario Mackanik (uit Slowakije) en bokst tegen de Fransman Paul Omba Biongolo, regerend Europees kampioen -22.

Enrico Lacruz verloor met 4-1 van de Fransman Soufiane Oumiha (winnaar van Olympisch zilver in Rio) en Delano James verloor met 4-1 van de Armeen Garnik Papikyan.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!