Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van der Vleuten tweede in Shanghai

Van der Vleuten tweede in Shanghai

Cheer!

SHANGHAI - Maikel van der Vleuten is zaterdag als tweede geëindigd bij de Grote Prijs van Shanghai. Hij bleef op de rug van Verdi foutloos tijdens de grand prix maar was net iets langzamer dan Lorenzo di Luca.

Deel dit artikel op social media

De Italiaanse winnaar kwam na 38,05 over de finish. Van der Vleuten legde het parcours af in 39,36. Harrie Smolders eindigde met Don VHP Z als vijfde. Van der Vleuten verdiende 100.000 euro met zijn tweede plaats. Smolders miste de barrage en neemt een cheque van 30.000 euro mee naar huis.

Van der Vleuten staat tweede na drie van de vijftien wedstrijden in de Global Champions Tour. Di Luca voert de ranglijst aan. Smolder vindt zichzelf terug op de zevende positie.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Maikel aan!