Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Stroetinga eindigt net naast podium op scratch

Stroetinga eindigt net naast podium op scratch

Cheer!

HONGKONG - Wim Stroetinga is donderdag bij de WK baanwielrennen in Hongkong net buiten het podium geëindigd op het onderdeel scratch. De 31-jarige Fries spurtte in de wedstrijd over zestig ronden naar de vierde plaats.

Deel dit artikel op social media

De Pool Adrian Teklinski veroverde het goud. Hij ontsnapte enkele ronden voor het einde uit de groep en wist tot aan de finish zijn voorsprong te behouden. De Duitser Lucas Liss pakte zilver en de Brit Christopher Latham behaalde het brons.

Stroetinga verschuilde zich tijdens de race grotendeels in de groep en kwam pas in de slotronden op stoom. Hij kon echter niet zijn vierde WK-medaille op de scratch bemachtigen. Stroetinga won al twee keer zilver (2007 en 2008) en brons (2012).

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Wim aan!