Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nederlands curlingteam blijft verliezen op WK

Nederlands curlingteam blijft verliezen op WK

EK en WK

Cheer!

EDMONTON - Het Nederlands curlingteam blijft maar verliezen op het WK in de Canadese stad Edmonton. De equipe van 'skip' Jaap van Dorp moest maandagavond ook buigen voor China (3-9) en Italië (6-13). Met vijf nederlagen staat het nog altijd puntloze Oranje samen met Rusland onderaan.

Deel dit artikel op social media

De curlingmannen doen voor het eerst sinds 1994 weer mee aan het WK en hopen via goede prestaties in Edmonton serieus zicht te krijgen op deelname aan de Olympische Spelen van volgend jaar in Pyeongchang. Vooralsnog blijven resultaten echter uit. Nederland begon het toernooi zaterdag met een nipte nederlaag tegen Duitsland (5-6) en moest daarna ook buigen voor Japan (6-9) en Noorwegen (3-8).

Oranje speelt de komende drie dagen nog zes wedstrijden in de groepsfase van het WK.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!