Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hogenkamp verliest finale in Frankrijk

Hogenkamp verliest finale in Frankrijk

Cheer!

Het is Richel Hogenkamp niet gelukt de finale van het tennistoernooi in Croissy-Beaubourg te winnen. De Nederlandse verloor in drie sets van Ekaterina Aleksandrova uit Rusland: 2-6 7-6 (3) 3-6.

Deel dit artikel op social media

Hogenkamp maakte in Frankrijk haar rentree op de tennisbaan. De 24-jarige Doetinchemse kwam voor het laatst in actie tijdens het kwalificatietoernooi voor de Australian Open. Daarna was ze lange tijd afwezig door privé-omstandigheden.

Voor Aleksandrova, de nummer 93 van de wereld, was het de tiende zege op rij. Vorige maand schreef ze al het ITF-toernooi van Shenzhen in China op haar naam. Hogenkamp stond in oktober voor het laatst in de finale van een ITF-toernooi. Ze pakte toen de titel in Clermont-Ferrand.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!