Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zeilduo Van Veen/Zegers op koers bij Mallorca

Zeilduo Van Veen/Zegers op koers bij Mallorca

Cheer!

Zeilsters Afrodite Zegers en Anneloes van Veen staan halverwege de Sofia Cup op een tweede plaats in de Olympische 470 klasse. Vandaag heeft het duo, dat uitkomt voor Team Delta Lloyd, de koppositie moeten prijsgeven aan het Chinese team van Menxi Wei en Yani Xu.

Deel dit artikel op social media

Alle 57 deelnemende teams in de 470 klasse worden nu verdeeld in een gold fleet met de beste 20 teams en een zilver fleet met de resterende deelnemers. Er staan nog twee dagen en vier halve-finalewedstrijden op de agenda voor de afsluitende medalrace met de beste acht van het klassement op zaterdag 1 april.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Afrodite en Anneloes aan!