Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zegers en Van Veen op derde plek bij Sofia Cup

Zegers en Van Veen op derde plek bij Sofia Cup

Cheer!

Na de vierde dag van het zeiltoernooi om de Prinses Sofia Cup liggen Afrodite Zegers en Anneloes van Veen nog op medaillekoers.

Deel dit artikel op social media

Het olympische 470-duo, vierde bij Rio 2016, zakte donderdag in Spanje nog wel van de tweede naar de derde plek. Het Nederlandse koppel kwam als vijfde, vierde en negende binnen. De achterstand op de Spaanse koplopers Silvia Mas Depares en Patricia Cantero bedraagt vier punten.

In de Finnklasse zakte Nicholas Heiner van de eerste naar de vijfde plek. Hij eindigde donderdag voor de kust van Mallorca als achtste en 24e. Maxime Jonker daalde in de Laser Radial naar de negende plaats door twee keer als 23e binnen te komen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Afrodite en Anneloes aan!