Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Gerwen nuchter onder verlies Majortitel

Van Gerwen nuchter onder verlies Majortitel

Cheer!

EXETER - Michael van Gerwen moet door zijn rugblessure zonder te spelen zijn titel bij het UK Open inleveren. Daardoor heeft de 27-jarige Brabander vanaf maandag niet meer alle negen Majortrofeeën in zijn bezit.

Deel dit artikel op social media

,,Natuurlijk wil ik altijd spelen, maar voor nu is het beter om eerst goed te herstellen”, reageert Van Gerwen op de domper. Afgelopen donderdag moest de wereldkampioen ook al de vijfde speelronde in de Premier League Darts laten schieten.

Ondanks dat Van Gerwen wel zijn ongeslagen status van 65 aaneengesloten partijen op de Majors behoudt, komt zijn naam niet op de bokaal van het UK Open 2017 te staan. ,,Een titel kwijtraken hoort erbij, dat zal vast nog wel vaker gebeuren”, stelt de nuchtere Vlijmenaar vast.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!