Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Tafeltennissters bereiken play-offs

Tafeltennissters bereiken play-offs

Cheer!

De Nederlandse tafeltennissters hebben zich in de EK-kwalificatie geplaatst voor de play-offs om een plaats in de championship division. Oranje versloeg dinsdagavond Griekenland in Schiedam met 3-0. De winstpunten kwamen op naam van Britt Eerland, Kim Vermaas en Rianne van Duin.

Deel dit artikel op social media

Bondscoach Elena Timina moest op het laatste moment haar speelplan nog wijzigen. Kopvrouw Li Jie bleek te veel last te hebben van een nekblessure. Van Duin was haar vervangster.

Nederland eindigde in groep B achter Roemenië op de tweede plek. De poulewinnaar plaatste zich rechtstreeks voor de kampioensdivisie bij het EK voor teams, dat in september in Luxemburg wordt gehouden.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Britt aan!